Livet ändå. Ibland kan man finna sig själv, sittande på en gårdsauktion i Dalarna och inse att det är det som är livet. Att det är det som är det roligaste som finns. Att det är det man vill göra hela tiden.

Och så inser man även att det auktioneras ut saker som ingen vill köpa. Inte där. Men som det finns massor av människor som vill ha, nån annanstans. Men de är ju inte där, just då.

Så då tänker man att det där ska jag lösa. Och så gör man det.

Ungefär så föddes Stinas Repriser i somras. Jag hittar och köper fina gamla saker på auktioner och loppisar ute i landet och säljer dem sedan på mitt Instagram-konto och Facebook Marketplace. För återbruk är grejen, hörrni.

Det är inte hållbart att producera nytt hela tiden, när det redan finns saker, som fortfarande fungerar! Och dessutom ofta är mycket snyggare än de nya. De skapar definitivt ett mer unikt och personligt hem.

Så, handla mer second hand och gör miljön en tjänst. För den orkar inte så länge till annars. Om du vill får du gärna följa mig på Instagram. Jag skickar även saker, så du måste inte bo där jag bor.