Jag gillar att virka och sticka, så det går åt en del garn här hemma. Här visar jag det jag gjort. Det mesta på beställning.

Sockor

De här är alla virkade efter ett mönster från Järbogarn. Men med min egen twist, eller vad man ska säga. Jag varierar färger och modifierar mönstret lite ibland.

Mössor

Alla dessa är gjorda efter lite olika mönster och alltid med fel garn och nål, så resultatet har inte blivit riktigt som upphovsmakarens. Det är också ett kul sätt att variera ett mönster. Använda ett tunnar/tjockare garn eller nål och se vad som händer. :)
Det är dessa mönster jag har använt som grund: Mössan Laura, Virkad puff-mössa, Bobble Slouch Beret.

Stolsdynor

De här rackarna kom till av en slump. Jag hade fått tag på riktigt tjockt garn men visst inte vad jag skulle göra av det. Provade lite olika saker innan jag helt sonika började virka fasta maskor runt, runt. Och när nystanet var slut hade jag en stolsdyna. Så jag gjorde flera till och nu har jag beställningar på ännu fler. :)

Halsduk

Det här supertjocka garnet är ju väldigt tacksamt. Dels går det fort att skapa nåt. Och så är det väldigt mjukt och skönt. Och så älskar jag att maskorna blir så stora och ger en känsla av Nils Karlsson-pyssling. :)
Jag har hunnit göra två stycken. Den första var till mig själv, men den sålde jag. Och den andra var en beställning. Men nu ligger det faktiskt garn och väntar för att göra en till mig själv.

 

Om du vill får du gärna följa mitt konto på Instagram. Där lägger jag upp både färdiga alster och sånt som är på gång.