“Jag glömde armpuffarna…”

Jo, men Hedda kan ju simma nu för tiden. Det upptäckte vi förra helgen när barnen och Björn var nere vid bryggan för att bada och Björn pysslade med den nya bryggan, så Hedda hoppade i sjön utan sina armpuffar, som hon glömde ta på sig.

Som tur var kunde hon simma och simmade in till bryggan. Som tur var! Jag orkar inte ens tänka på vad som hade kunnat hända.

Jag var uppe vid huset och målade. Och så kommer hela gänget upp och ber mig komma ner till bryggan för att kolla på en grej. De är väldigt angelägna så jag anar att det är nåt speciellt på gång. Jag följer med ner och så ställer sig Hedda på trampolinen för att hoppa i. Utan sina armpuffar. Och jag hinner inse att det nog är detta som är grejen. Men det är ändå så himla stort att se henne simma på riktigt, att jag börjar gråta. Lilla loppan! Som blir så stor!

Så nu har vi ett simkunnigt barn, vilket är väldigt skönt eftersom vi kommer spendera mycket tid på bryggan. I helgen som var tog hon tre nya simkunnighetsmärken. Stolt som en tupp.

« »

© 2019 stinamedk. Tema av Anders Norén.