Varsågod, här är receptet som gör dig vegovänlig

Vi har som bekant blivit mer ekologiska och äter därmed mindre rött kött och mer vegetariskt. Igår tror jag att vi slog rekord i god vegetarisk mat. Om du är tveksam till vegomat och, precis som jag var förut, tänker att det bara är bönor och trist, så måste du testa det här receptet från Tasteline, på spenat- och getostfyllda cannelloni med rödbetssallad. Du kan tacka mig sen.

  0 comments for “Varsågod, här är receptet som gör dig vegovänlig

  1. 19 december, 2013 at 16:19

    Hej,

    Usla bloggläsaren här. Men ville bara skryta med att vi faktiskt åt det där för fleeeeera år sen och det var ungefär SKITGOTT. Så nu snor jag receptet av dig eftersom jag inte hade vett nog att behålla det då. Puss och så.

  2. 19 december, 2013 at 16:43

    Hehe. Ja, vassego!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *