I helgen börjar alltså bröllopssäsongen för oss. Vi flyger därför till England imorrn och dagens aktiviteter har kretsat kring den utflykten.

Vi behövde dels handla lite mat till Hedda, dels lite grejer till mig. Så vi har spenderat dagen på Bromma Blocks där loppan fick leka av sig lite emellanåt. Mycket bra upplägg.

Nu återstår packning och en sista koll av min outfit. Jag hittade nämligen inte allt jag sökte idag, så jag måste kolla om det jag har kan duga, eller om jag måste ta en sväng till byn när B har kommit hem från jobbet.

Hedda är en van resenär. Hon har ju redan flugit en gång, men det är en del att tänka på. Dessutom var hon fem månader sist och ganska nöjd med att sitta stilla. Det är inte fallet nu. Drygt fem månader till har passerat och hon sitter helst inte stilla alls. Så vi får ta med de ballaste leksakerna, mest intressanta böckerna och frikostigt med snacks. Tur att det är en ganska kort flight.

Vi ska återigen använda oss av Airshells, som jag skrivit om här. Ska bara komma ihåg att boka den.

Hyrbilen är bokad och vi har fått bekräftat att den kommer med bilbarnstol. Check!

Det blir en tidig start imorrn. Flyget går 07:50 så vi lämnar huset före 06 för att hinna parkera hos bror och hämta ut och packa ner vagnen i vår Airshell.

Om nu barnet bara skulle vilja sova länge så jag hinner med allt jag behöver göra.