Olle 2 år

Tänk att vår lilla bebis fyller två år idag!

Han är en riktig liten solstråle och charmör. Vi får många pussar och kramar. Och när man ska läsa en saga gosar han verkligen in sig i den som läser. Sitter nära, nära. Han älskar Byggare Bob och Dora utforskaren. Han älskar sin syster. De pussas och kramas varje morgon som om de inte setts på flera dagar. På förskolan sa pedagogerna senast igår att de aldrig stött på ett lugnare barn. Nöjd, liksom. Han kräver oftast inte så mycket utan är väldigt tillfreds med livet. Han skrattar mycket. Ofta. Och det smittar. Även när han gjort nåt han inte får. Busunge. Och samtidigt världens finaste.

Imorse fick han två paket. Vi började med ett begagnat Bamse-pussel. Han blev jätteglad och ville lägga det om och om igen. Det andra, större paketet var han inte alls intresserad av. Inte ens när vi trugade. Så lycklig över sitt nya träpussel från Erikshjälpen. Men till slut skiftade han fokus och öppnade paketet med hjälp av storasyster.

Det var en ”mosha”. Äntligen! (Tyvärr gick den sönder efter 2 minuter, men B köpte en annan på lunchen och jag fick pengarna tillbaka för den trasiga.)

(null)

(null)

(null)

IMG_7602

IMG_7606

IMG_7610

IMG_7617

IMG_7622

IMG_7626

IMG_7628

Imorrn blir det kalas!

« »

© 2018 stinamedk. Tema av Anders Norén.