Ny nivå av spänning

Alltså. Jag har ju suttit på min kammare (dvs i soffan framför tv:n) och knåpat på datorn med en alfabetstavla till barnen. Och så råkade jag visa en liten bit av den på ett av alla sociala medier, för att jag behövde hjälp med idéer på illustration till bokstaven W.

Då plötsligt började folk säga att de ville ha en sån tavla. Fastän den inte var klar och jag bara visat ungefär en sjättedel.

Full av självförtroende gjorde jag klart resten av tavlan följande kväll tror jag, och imorrn ska filen till ett tryckeri och bli verklighet i två olika storlekar, för att sen kunna säljas till lite vänner, familj och bekanta.

Fantastiskt roligt!

Såhär ser den alltså ut (det här är en så kallad ”mock up” för att man ska få lite feeling, notera den snygga tapeten..). Och inom kort finns den alltså även i verkligheten. I storlekarna 30×40 och 50×70 cm. Och den kommer liksom hänga hemma hos andra än oss. Hur stort är inte det?!

alfabet_mockup

« »

© 2018 stinamedk. Tema av Anders Norén.