Handarbetet fortskrider. Tröjan jag stickar har fått ta lite paus, för det blev tråkigt en stund. Men den är å andra sidan i storlek 6-9 månader, så jag känner ingen stress riktigt än.

Istället ägnar jag mig åt att virka en liten amigurumi. Alltså en liten virkad figur. Jag vill inte kategorisera den som något särskilt djur än…det får visa sig vad den liknar mest när den är klar. Målet är i alla fall en babymobil att hänga över spjälsängen. Så jag ska virka lite olika djur, gubbar och grejer och hänga upp.
SONY DSC SONY DSC

Först hade jag tänkt köpa en gammal sån där mobil på typ loppis och bara använda ställningen (eller vad man kallar det), men så fick jag syn på en hemmagjord variant med en vitmålad gren istället. Det var väldigt fint och avsevärt mer personligt. Så det blir nog nåt sånt.

Kanhända köper jag ändå en gammal mobil på loppis för att komma åt en sån där liten speldosa.

Babykorgen vi fick av mamma har jag ju glömt att kommentera här. Den är perfekt! Precis som vi vill ha. Den ska bli vit och sen ska jag sy och fixa lite så den blir snygg och mysig. Perfekt vårprojekt!