Jag beställde lite grejer i helgen som skulle levereras med DHL. Det brukar ju funka fint, men sajten jag beställde från verkade utgå från att jag var ett företag. Och då kommer leveransen hem till mig, mitt på dagen, när jag inte är hemma och kan kvittera den.

Så, vid hemkomst igår fann jag en liten lapp från chaufören på DHL som meddelade att hen varit här men inte kunnat leverera mitt paket.

Jag ringde upp för att boka ny leverans. Fick veta att de skulle komma idag mellan kl 10 och 13. Så jag gick hem från jobbet för att kunna vara hemma och ta emot leveransen den här gången.

När posten kom, fick jag ett brev från DHL som meddelade att de inte kunnat leverera mitt paket igår, och att det nu gick att hämtas i Rosersberg. För säkerhets skull ringde jag upp dem och fick veta att nejdå, mitt paket var på väg, jag skulle få leverans idag.

Toppen.

Kl 14:15 ringde jag igen och frågade när de tänkte komma. Med tanke på att klockan var ganska mycket efter 13 och jag inte kunde sitta hemma och vänta längre. Då säger DHL att mitt paket aldrig lastades på bilen idag. ”Hoppsan. Går det bra samma tid imorrn? Vi hoppas att det går bättre då.”

Tack DHL. Verkligen. Det känns tryggt.