Balett

Hedda hade dansföreställning för oss ikväll. Hon har haft nån lite mer dansig period förut, men nu känns det tydligare. Och hon går verkligen in för det på ett nytt sätt.
Olle jobbade på dansföreställningen så man skulle betala en peng till honom för att få se showen, det var viktigt. Sen frågade jag om hon ville ha balettmusik och då blev hon eld och lågor. Jag hittade en skiva med klassiska dansstycken och det blev så rätt. Hon lyssnade verkligen på musiken och dansade därefter. Så roligt att se! Och hon hade enormt roligt. Ögonen lyste och när hon inte koncentrerade sig på vackra svepande ben- och armrörelser, skrattade hon så det bubblade. Hon älskade det verkligen. Lilla loppan.
Imorrn måste vi hitta några youtube-klipp på barn som dansar balett så hon får kika och inspireras.
Det är så roligt att hon hittat nåt hon gillar. Så tydligt. Eftersom hon är så liten kan det ju bytas ut mot vad som helst, när som helst. Men det är häftigt att se henne så lycklig av att göra nånting. Att hon har ett intresse. Även om det bara skulle vara i några dagar. Det är som en liten försmak av en äldre Hedda och jag tycker det är superspännande.

« »

© 2018 stinamedk. Tema av Anders Norén.